eMagRCA.ro - asigurare RCA online pentru autoturisme, suv, motociclete, autoutilitate
Cosul e gol
Contul meu
Contul tau
Intra in contul tau eMagRCA.ro si ai control complet asupra ofertelor!
Intra in cont Cont nou
eMagRCA.ro - asigurare RCA online pentru autoturisme, suv, motociclete, autoutilitate
Meniu
Despre noi Produse si Servicii Contact Asigurare RCA Online
Cosul tau este gol
Contul tau
Intra in contul tau eMagRCA.ro si ai control complet asupra ofertelor!
Intra in cont Cont nou

NOTA DE INFORMARE PRIVIND

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Consilium Broker de Asigurare S.R.L. ("CBK"), broker de asigurare autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiara prin Decizie nr. 847/15.09.2008, inregistrata in Registru Brokerilor sub nr. RBK-512/15-09-2008, avand datele de identificare  CUI:21430965 | ORC Mures: J26-584/21.03.2007 | Sediu: Tragu Mures, Str. Bartok Bela 11/3, jud.Mures | Cod postal: 540035 | Banca BRD G.S.G. Targu-Mures | Cont Curent [Lei]: RO35BRDE270SV25859892700 | Telefon: 0756.026.756 07222.65556 |Tel/ Fax:0365.430982 | eMail: office@cbk.ro | www.cbk.ro ,  isi asuma angajamentul de a respecta datele tale cu caracter personal si de a se conforma prevederilor legale aplicabile privind protectia acestora.

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta Informare.

Categorii de date personale ce pot fi prelucrate de catre CBK in activitatea de furnizare a serviciilor de asigurare:
Date personale de identificare (nume, prenume, adresa, varsta, data nasterii, sex, telefon, e-mail, CNP, nationalitate, semnatura olografa si semnatura in format digital). Datele sunt necesare pentru incheierea in mod valabil a majoritatii produselor de asigurare si derularea raportului contractual cu CBK.

Scopul in care  datele personale sunt utilizate. CBK colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

 
Colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus, are ca temei:

 
Ce masuri de securitate am implementat pentru a va proteja informatiile colectate prin intermediul site-ului CBK?
CBK a implementat masuri de securitate tehnice si organizatorice pentru a va proteja datele personale colectate prin intermediul site-ului CBK impotriva accesului neautorizat, a utilizarii abuzive, a pierderii sau distrugerii.
Pentru protejarea informatiilor personale despre dvs., CBK utilizarea tehnologiilor de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin siteurile web. Chiar daca utilizam aceste tehnologii si alte masuri de securitate pentru a proteja informatiileconfidentiale si a oferi securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatia transmisa prin Internet este securizata, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori.
Referitor la utilizarea siteurilor CBK, atunci cand este aplicabil, veti stabili sau primi de la CBK un cont de utilizare de care veti avea nevoie pentru a accesa si utiliza anumite facilitati ale serviciilor si siteurilor noastre.
Dvs. sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului dvs. de client.
Va asumati responsabilitatea deplina pentru toate activitatile care presupun utilizarea contului dvs. de client, avand in vedere ca CBK nu are obligatia de a pune la indoiala autoritatea sau proprietatea oricareia dintre instructiunile trimise prin intermediul contului personal al clientului.
Sunteti de acord ca CBK nu este responsabil pentru pierderile care pot rezulta din incidente de securitate determinate de faptul ca dvs. nu ati pastrat confidentialitatea informatiilor specifice contului dvs. de client.
Sunteti de asemenea de acord sa anuntati in cel mai scurt timp CBK in cazul compromiterii contului dvs. de client, accesul neautorizat al altor persoane la contul dvs. de client.
Sunteti de acord ca utilizatorii site-urilor si serviciilor CBK nu pot:

Cum tratam mesajele electronice trimise catre si de la CBK?
Toate mesajele electronice trimise catre CBK  pot fi accesate numai de catre anumite persoane autorizate si numai in cazuri justificate, in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

Transferul datelor personale intr-o tara din afara Zonei Economice Europene
CBK ar putea sa transfere datele personale catre alte companii, aflate in exteriorul Zonei Economice Europene. Pentru astfel de transferuri, CBK se asigura ca exista un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra, similar cu cel oferit de legislatia europeana. Printre aceste masuri se regasesc si incheierea de clauze contractuale standard aprobate la nivel european.

Stocarea datelor personale
Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului de asigurare, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti.
Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale generale precum si cele aplicabile in materie de asigurari.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale
In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal
Va permite sa obtineti din partea noastra o confirmare a faptului ca CBK prelucreaza sau nu date personale care va privesc si ce astfel de date sunt prelucrate. In cazul in care datele cu caracter personal care va privesc, nu sunt colectate de la dumneavoastra, orice informatii disponibile privind sursa acestora, in cazurile in care nu avem o interdictie legala privind divulgarea sursei.

(2) Dreptul la rectificare
Presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care va privesc sau completarea acestora, atunci cand acestea sunt incomplete.

(3) Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”
Presupune dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, (iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dumneavoastra, iar acesta a fost retras.

(4) Dreptul de a va retrage consimtamantul
Consimtamantul poate fi retras in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra.

(5) Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante, precum (i) dumneavoastra contestati exactitatea datelor, pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, (ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastra va opuneti stergerii acestora, solicitand restrictionarea utilizarii lor.

(6) Dreptul la portabilitatea datelor
Presupune dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat, cu dreptul de a le transmite unui alt operator, in cazul in care (i) prelucrarea datelor s-a efectuat fie in baza consimtamantului dumneavoastra sau a contractului incheiat cu noi, iar prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat prin mijloace automate. Acest drept poate fi exercitat, numai in masura in care prelucrarea datelor furnizate a fost efectuata exclusiv prin mijloace automate si doar acolo unde extragerea acestor date este fezabila din punct de vedere al capacitatilor tehnice folosite de Operator.

(7) Dreptul la opozitie
Presupune ca, in orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite circumstante, precum (i) prelucrarea a fost efectuata in interesul nostru legitim sau (ii) prelucrarea are drept scop marketingul direct, inclusiv crearea de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.

 (8) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ.
Presupune ca aveti dreptul de a solicita interventie umana din partea CBK, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia. 

(9) Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor

(10) Dreptul de a va adresa justitiei
Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru intrebari suplimentare cu privire la aceasta Informare sau in legatura cu utilizarea de catre CBK a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand  numele dumneavoastra, adresa postala sau de e-mail (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon si scopul cererii.

Ne puteti contacta:
prin e-mail - la adresa: datepersonale@cbk.ro;
personal - la oricare din sediile CBK;
printr-o cerere transmisa prin posta la adresa Strada Bartok Bela, nr.11/3, Mures, Targu Mures;
telefonic - la numarul: 0365430982.

Actualizarea  prezentei  Informari privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Prezenta Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina web a companiei www.cbk.ro  – sectiunea „Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal “.

Cea mai recenta actualizare a prezentei Informari privind prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat la data de 20 mai 2018.

Powered by CBK.ro | protectia datelor cu caracter personal | termeni si conditii utilizare site
nota de informare prealabila asupra identitatii noastre in calitate distribuitor in asigurari